sunnuntai 2. helmikuuta 2014

The Fault in Our Stars

Yksi mahtavimpia asioita, mitä voi olla, on hyvä kirja. Luin The fault in our stars:in  alle kolmessa päivässä. Tämä oli juuri sellainen kirja, jota ei voinut laskea käsistään ennen kuin sen oli lukenut kokonaan. Ja sittenkin toivoin, että se olisi vielä jatkunut. Nenäliinapaketti tosin kannattaa tätä lukiessa varata lähettyville, koska tarina todella kaunis, mutta niin surullinen. Kirjaa lukiessa sai tosin myös nauraa, koska surullisesta aiheestaan huolimatta se on myös hauska. Täydellinen paketti siis. Suosittelen.

Eilen saimme vieraita kotipuolesta, veljeni kävi kihlattunsa ja ystävänsä kanssa kylässä. Äiti oli laittanut mieluisia tuomisia...


Karkit on jo syöty, oli hyviä. Nyt on muuten syöty viimeiset joulusuklaatkin. Sen kunniaksi otin tänään viimeisen joulun merkin eli kynttelikön keittiön ikkunalta. Päivällä oli niin valoisaakin jo, että tuntui melkein keväiseltä. Auringonvalo on niin kaunista että innostuin räpsimään kuvia pelkästään hyvän valon takia:




Tänä viikonloppuna en saanut mitään ihmeellistä aikaiseksi... Paitsi luin tuon mahtavan kirjan, onhan sekin jo jotain. Ja nyt on muuten jo helmikuu, eli kevät on taas vähän lähempänä! Nyt vielä jakso Sinkkuelämää ja sitten unille ja kohti uutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti