sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Aurinkoinen sunnuntai

Ihana aurinko! Tänä viikonloppuna on kyllä sää suosinut pitkästä aikaa. Petivaatteet on jo kannettu kuistille tuulettumaan päiväksi, kuolevien pölypunkkien kirkumisen melkein kuulee! Aamulenkilläkin tarkeni hyvin, kun vaan laittoi tarpeeksi vaatetta päälle.


Kissalla oli viime viikolla elämänsä ensimmäinen hammaskiven poisto. Vaikka se on jo pian 9 v, on ilman kyseistä operaatiota selvitty tänne asti. Nytkään hammaskiveä ei onneksi ollut paljon, vain poskihampaissa vähän. Raukka oli rauhoituksen jäljiltä koko illan ihan tokkurainen, onneksi seuraava hammaslääkäri on vasta vuoden - kahden päästä. Ehtii ehkä kissaparka siinä ajassa toipua tästä koettelemuksesta.


Olen miettinyt jo vähän kevättä ja puutarhajuttuja. Haluasin tänä vuonna kasvattaa itse ainakin basilikaa, herneitä ja jotain muutakin syötävää. Huomasin muuten sellaisen jutun, että aurinko ja valo ylipäätään on kasveille tosi tosi tärkeää. Allaolevassa kuvassa vasen (mummolta saatu) kukkanen on ollut sijoitettuna ikkunan eteen, toinen (myös mummolta saatu) lipaston päälle johon aurinko paistaa vain aamupäivällä. Ero on aika selvä - ei enää kukkia lipastolle. Anteeksi mummo.


Ai niin, meikän matematiikan tasotesti meni kuin menikin läpi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti