lauantai 25. tammikuuta 2014

Laiska lauantai

Eilen katsottiin tosi hyvä mutta ahdistava leffa. Valvoin siis yhteen ja katsoin Netflixistä How I met your mother:ia siihen saakka että uni viimein tuli. Huh. Viime viikonloppuna katsottiin Wolf of Wall Street, ja se oli juuri niin hyvä kuin kaikki sanoo. Tyyppi osaa tosiaan myydä.

Viikko meni nopsasti töissä, illat puuhaillessa milloin mitäkin, ja olihan minulla maanantaina koulua. Anatomian alkuluento. Ylihuomenna onkin eka tentti, iik! Onneksi koko tenttialue on jo luettu, ja solujen toiminta, eri kudostyypit ja ihon rakenne suurinpiirtein hallussa. Tuntuu, että pieni kertaus riittää... Ehkä tenttijännitys ja en-muista-mitään-paniikki iskee vasta huomenna?

Muistaakseni tiistaina töistä palatessa oli mun kauniille (ja ihmeen sitkeälle) amaryllikselle käynyt näin:


Onneksi se kukkii ihanasti myös maljakossa. Hieman leikkauspinnan yläpuolelle täytyy kuitenkin muistaa laittaa kuminauha, ettei varsi "kuoriudu".




Tämä päivä hujahti ostoksilla. Suunnitelmissa oli mennä ystävän kanssa illalla jonnekin istuskelemaan, mutta se taitaa nyt jäädä. Olenhan tunnollinen opiskelija, viimeinen tenttiinlukupäivä täytyy hyödyntää ihan täysillä (tai sitten olen vaan vanha). Ihanaa jotenkin kun motivaatio on niin korkealla! Kuinkahan kauan se kestää? Vai onko niin, että kun nyt tuntee olevansa omalla alalla. motivaatio pysyy korkealla koko opiskelun ajan? Aika näyttää...

Rentoa lauantai-iltaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti