sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tenttiahdistus

Aamulla se iski. Tenttiahdistus. En-muista-mitään-mistään-paniikki. Vaikka tenttialue oli luettu hyvissä ajoin, ja osa asioista jopa muistissa entuudestaan, tuntui etten enää tiedä edes, mikä on solu. Mikä on ihon tehtävä? Pitää paketti kasassa? Apua. Tehokas kertaukseen käytetty aamu kuitenkin auttoi, ja nyt on taas ihan hyvä olo huomisesta tentistä. 

Toinen hyperventilointia aiheuttanut asia aamulla oli kotityöt. Yleensä meillä minä olen se, joka laittaa tiskit koneeseen ja taas puhtaat kaappeihin, koska en vaan kestä sotkuista tiskipöytää. Jätin siis kapinallisesti tiskit siihen missä ne sattui olemaan, koska hei, MUN täytyy lukea tenttiin! Hurjaa. Sitten ne tiskit siinä pöydällä alkoi ahdistaa. Parempi puoliskoni onneksi tuli hätiin. Ei haitannut edes, että miekkosen tiskaamisen seurauksena meillä on yksi viinilasi vähemmän. 

En yleensä oikein tykkää suomalaisista leffoista, mutta tänään tuleva Kotirauha täytyy ehkä katsoa. Vaikuttaa kuvauksen perusteella ihan kiinnostavalta.

Tämäkin päivä meni hirveän nopeasti. Mulla ei ole mitään kuviakaan tähän laitettavaksi. Voisin tietysti laittaa kuvan piirtämästäni solusta... Muistan asioita parhaiten, kun kirjoitan ne itse ylös, joten piirtelin aamulla itselleni hienon kuvan solun rakenteesta. Ehkä jätän sen julkaisun toiseen kertaan. Vielä ehtii nimittäin lenkille ennen leffaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti